2012 m. sausio 24 d., antradienis

pypapaparapo

Hmm,norėjau izoliuotis nuo viso pasaulio bent savaitei..Pirma diena kaip guliu lovoi su temperatūra,ir galvoju,būtu gerai jai kas užeitų į kambarį,pašnekėčiau..ir šeip,visus draugus trukdau ir prašau dėmesio,kad pabendrautu su manimi.. ir esu pastatyta į vargšiukės pozicija,pasakoju kaip man skauda dabar,ir kaip nėra ka veikti,kad kartais pamirštu pasiteirauti kaip jiems praėjo diena..tokia jau aš.
Ir vis dėl to kai nėra sveikatos nušliaužt iki kompo,nes atrodo kad subyrėsiu,įsijungiu sau televizorių..vos ne ekraną reikėjo valyti nuo dulkiu,nes nepamenu kada būčiau bežiūrėjus ką..
Ir nežinau ar čia man vienai taip atrodo,kad televizija mūsų smenga į tokią gilią smegduobę,vien purvas,publicistika,ir serialai lietuviški.Jenau,kaip negėda tų serialų prodiuseriams tokį šlamštą rodyt prieš tuos senų lietuviškų serialų kūrėjus,jokio ten kičo,nieko.. Gal poveikį padarė tie mexicano serialai,kur nėra nei vieno serialo kur neapaktų,neprarastų atminties,sukeistų vaikus :D juokinga negaliu.Žiūriu sau ta šlamšta,ir nervinuos..gal nuo to ir kyla temperatūra..tai išjungiau sau,ir žiūriu sau į tašką kambarį kur susiradau.. nesamoningai prisimeni vaikystę,senus laikus,daug ką apmastai.Nors atvirai,mane užknisa jau,aš ne tas žmogus kuris gali be žmonių,man reikia veiksmo,nors mažyčio.O ir toliau sau vakare norėdama užmigt dainuosiu natas :D
Ačiū draugai mano,kad nepaliekat manęs ramybei,o tai dar supūsiu.
P.s kur dingo mano pesimizmas?:D

Ateikit čia,gražios dienos

2 komentarai:

  1. Tu tik skųskis,skųskis,nes kam daugiau begali skųstis jei ne savo draugams,veiksmo norėtoja tu :?
    p.s.Pas tave ir nebuvo to pesimizmo,gal nebent penkias sekundes,kai rašei ankstensį blogelį

    AtsakytiPanaikinti
  2. nea,turėjau visą dieną apstu blogos emocijos,bijojau ir su kuo šnekėt

    AtsakytiPanaikinti