2012 m. kovo 18 d., sekmadienis

http://verslas.delfi.lt/automoto/automobilius-siulo-statyti-balkone.d?id=49941812 Palaikau tokias naujoves! Kol kas atrodo kiek keistoka,bet laukiu nesulaukiu kada tokia architektūros mada ateis iki Vilniaus

8 komentarai:

  1. O,kas žinotum kaip aš užskaitau...Galėtų dar būt mkiegamasis kur balkonas,tai langai per visą sieną būtų ir tada kiekvieną ryta atsibudus pamatai savo automobilį....Noriu!

    AtsakytiPanaikinti
  2. o gal nori paciam miegamajam isivaryt?

    AtsakytiPanaikinti
  3. mačiau kažkada filmą,kad salione buvo kaip interjero detalė senas tikras sportinis automobilis...va ko norėčiau

    AtsakytiPanaikinti
  4. Idėja tai čia puiki. Turbūt nėra žmogui psichologiškai saugesnės vietos, kurioje galėtų laikyti automobilį. Ir nebeliktų mažų kiemų problemos, nebereiktų žiemą keiktis, kai atsikasi kieme sniegą, kad galėtum normaliai pastatyti savo mašiną, o tik iš jos išvažiavus, ji jau būna okupuota pikto pensininko, kuris ne tik, kad niekada neis ir nekas sniego iš kiemo, bet dar ir tą patį sniegą nuo mašinos mes į kiemo vidurį, kad būtų kuo sunkiau juo pravažiuoti.

    O aš norėčiau senučiuko plentinio dviratuko ant sienos... mmmm.... pvz : http://i205.photobucket.com/albums/bb164/crt95/wall-mount-2.jpg

    AtsakytiPanaikinti
  5. Vytautai,tas liftas ne tai mašinai kuri gulėtu dėl fainumo,ir grožio :D o vat dviratį užskaitau

    AtsakytiPanaikinti
  6. Nu aš dar tiek suprantu,bet kalbu apskirtai :D

    AtsakytiPanaikinti
  7. nu joa,klasika.. bet ne miegamajame,o kokioi svetainei.:D

    AtsakytiPanaikinti
  8. Nu tikrai smagu, gyveni naujam 45 kvadratų bute ir dar 15-20 kvadratų užima garažas :DDD Kas moka už jį kai perki būstą? Tu! Idėja gera, bet Lietuva ne Vokietija ir ne Šveicarija.

    AtsakytiPanaikinti