2012 m. kovo 11 d., sekmadienis

Kai ateina sekmadienis

Vakar per tv3 rodė gerą filmą-"Geri metai".Išties,gražus filmas.Pagrindinis veikėjas toks biznio vilkas,vienišius,atranda save ir savo vaikystę prancūzijoje,o pati Prancūzija tokia žavi,tie vynuogynai,dvarai.. ahh,kaip gražu.Sako Prancūzai paslaptingi žmonės,ne ta prasme kad užsidarę,tačiau turi to vidinio šarmo,tas jų paslaptingumas žavi akį.Man patinka bendrauti su tokiais žmonėmis,kurie nežinosi ką dabar mąsto,ką tuojau sugalvos,ir ką pasakys.
Toliau sekė kitas filmas-"Pasivaikščiojimas debesyse",vėlgi kažkada matytas.Myliu tą filmą,turi labai gražią mintį,neeilinė bet paprasta istorija, pagrindinis aktorius toks šarmingas,pasaka.. Buvo toks epizodas,kur vynuogynu laukai,romantika..(na ten pagrindę viskas sukosi aplink juos),bet dar tuo metu viena akimi per filmai inus žiūrėjau  kitą filmą-"Paveldėtojai" taip pat rodė apizodą kaip įvažiuoja į vynuogynu laukus.. o tame pirmąjame filme "Geri metai" viskas ir sukosi aplink vynuogynų dvarą.. kas pasidarė? :D turbūt dabar filmuose išreiškiama romantika vynuogynuose,saulėlydis,vynas,prancūzija..gal ir protinga,sužavi tokius kaip aš
O čia Gargžduos veikia kiaulystės dėsnis,nuo pirmadienio iki ketvirtadienio saulutė žeme ridinėjas,o savaitgalį vėjai supas,ir nei kur išeisi,nei kur pabūsi.. visi mano smulkūs planeliai po niek.


įsimylėjau


įrašo vinis,nepamiršiu

1 komentaras: