2012 m. kovo 25 d., sekmadienis

Su saule,su pavasariu,su viskuo!

Vyksta gyvenimas,vieni per kitus lipa,vis norisi padaryti graičiau,geriau,vėl kažkas sustabdo,kažkokios tai aplinkybės,kažkas nuvilia,vėl stojiesi,darai.Pasakoju apie save,apie gyvenimą,nors čia kiekvienas mato ir save.
Taip, man šiandien gerai,tikrai gerai,laukia krūva darbų,bet tuoj viskas baigsis,išvažiuosiu ten,kur močiutės neprižiūri vaikų-ūū.
Kiek pabodo kalbėti apie save,pabodo skaityti apie mane.Norėčiau vesti temą,ir kalbėti apie kažką įdomaus,apie tai,kas žinoma domina mane,sudomins ir kitą.

Radau įdomų straipsnį delfy-Kur ir kaip panaudoti lietuvos snoro bankelius? Ogi susilaukėm atsakymo,sako paimti pavizdį iš britų kurie nebenaudojamosiose taksofono būdelėse įsirengė bibliotekėles,anot jų,būdelės tai jų paveldo dalis,ir kam palikti nenaudojamas,jai galima ką nors sumąstyti.straipsnis čia.
Ir aišku juokingieji delfi komentarai:viena moteris rimtai sako kad būtų faina jai įrengtų viešuosius tualetus,ir šypsniuką numetė.


4 komentarai:

  1. galėtų būt tokios kur atneši savo knygą ir pasiimi kitą.tokiais mainais vyktu :]

    AtsakytiPanaikinti
  2. atrodė ta idėja faina kai Vilniaus cofeinuose galėjai keist knygą į knygą..bet po to pamačiau kad ten nėra išvis tų knygų nei padėta į ką keist,o jai ir padėta tai princese ant žirgo.. :(

    AtsakytiPanaikinti
  3. What is this place? Is it a tiny library?? It looks so cute!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Wow! There should be a bookcarrying trailers everywhere!

    AtsakytiPanaikinti