2012 m. birželio 11 d., pirmadienis

vasaros vienuoliktoji

Kaip įjungti tą vasaros mygtuką,kuris pradės judinti mano smegenų lasteles ,kad jau galiu atsipalaiduoti,ir jau vasara.Aš prisimenu tas vaikystės nerūpestingas vasaras.. Dabar pagalvojus,tai vaikystėje visi jausmai būdavo paaštrėję.Prisimenu vasaros jausmą,tokį gerą,laisvą,prisimenu ir kalėdų laukimą,gimtadienio ir visokių kitokių vaikiškų švenčių kurias dabar tiesiog ramiu veidu praleidžiu.. kad ir kaip besistengiu viską jausti :( Bet visvien viską galiu pakreipti į pozityviąją pusę,galiu pasakyti kad dabar yra kiti niuansai kurie leidžia ramiai kvėpuoti mąstant apie nerūpestingą vaikystę.. ir kad ir kaip bebūtų,bet į pradinį suolą nė už ką nenorėčiau sėst!
P.s kol ieškojau paveiksliuko pagalvojau kad aš vis dar vaikystei,ir ką aš čia paisau.. dar reikia džiaugtis,ir lakstyt






3 komentarai:

  1. aš irgi vakar galvojau, kad jau praėjo 10 birželio dienų ir visiškai nesijaučia ta vasara. bet šiandien kažkaip pajutau - pirmadienis, nereikia į mokyklą, gali sau ramiai nieko nedaryti.
    nieko, po biški atsiras ir pas mus tas kitas ritmas.
    p.s. visalaik kai pažiūriu į tą tavo paveikslėlį, virš peržiūrų skaičiaus, susimastau :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bet tiksliai, dabar viskas taip praeina, niekuo nebesidžiaugiam, ypač šventėmis :/ dabar daugelio mąstymas "va, šventės, eisim pagert" tai ką žinau...

    AtsakytiPanaikinti