2012 m. liepos 21 d., šeštadienis

takata

Tik dabar jaučiu kad vasarą gauna savo vasariška spalvą.Ne prie ko išvis čia tie orai,oras geras ir kai lyja.Dabar rašau,nes kažkaip neturiu kur lysti,esu pavargusi,bet miego nenoriu,ir dar niekas nepasitiko tarpdury,visi kas kur išsilakstę.Esu pavargusi,nes visą savaitę atostogavau,juokinga,kad atostogavau ir pavargusi,galbūt dėl to,kad nepajūry varčiausi,o sostinėje kultūrinausi,bet vėlgi kaip ta kultūrinimąsi apforminti..

Sekmadienį anksti ryte išlėkėm su autobusu nuo Gargždų į Vilnių,dar sedėdamos stotelėj lingavom galvom kaip čia bus,nes oras nieko smagaus nežadėjo.Tai va,kol nuvažiavom,viskas išsigiedrijo,nulėkėm į blusturgį,apsikultūrinom su pora maišelių,ir žinoma visi keliai nuvedė į mc.
Pirmadienį pažadino kaitri saulė,kaip kalbėjau su mama,tai pajūry oro išvis nebuvo,o mes sau ežere pliuškenomės,po miestą su suknelėmis lakiojom.. dar geriausia buvo kai lakiojant mus pasigavo delfi fotografas,paklausė ar lietuviškai mokam,ir paprašė gal galėtu mus nufotkinti,dar kažką sumurmėjo,kad čia nuotraukas pyškina stilingiausios pilies gatvės merginos,dar taip garsiai nusijuokėm,nes nieko stilingo neįžvelgiau,tai ka,nupyškino ir einam ramiai,tikrai nesitikėjom,kad gali kur mus tokias įkišt..o matai gali,atsiverčiam kitą dieną delfi,žiū ir esam! čia
Šiek tiek ir pasikultūrinom,aplankėm ŠMC,šį kartą išėjom nesupratusios,tiesiog ant sienos pakabinti triūsikai,arba kambarį maža raudona juosta,ir pavadinimas "raudonoji silkė".. nu ok,čia gi šiuolaikinis menas..toliau apsilankėm septinto dešimtmečio rūbų parodoję "nuo mini iki maksi",neblogai iš tikro,įvairiausios gucci suknelės,delninukės,ir juokingiausia tai kad kelias tikrai pati norėčiau užsidėti :)
Toliau nieko blatno neveikėm,kelias dienas sedėjom namie,gyvybę palaikė tai,kad mūsų kambarys buvo ne šeip labai fainas su daug paveikslu ir šeip fainų dalykėlių,tačiau ir radijo centras buvo.. vat ten tai..dar UNO laikė kompaniją per visą kelionę.
O paskutinė naktis buvo didelis žodis FAINA! Kadangi paskutinę naktį įsipaišėm miegoti senamistyje,nes visgi paskutinė naktis,ir šeip penktadienis kai žmonės neina miegoti po darbų tai ir mes nesnaudėm..
Fainiausia tai,kad vasarą kone visi renginiai nemokami,tai pirmiausia sukrutom į vasaros terasą,ten grojo šiaip muzika,tikrai jaukiai kompanijos įsitaisiusios palaikė pokalbius,o ką mes,mes dviese,tai sumastėm judėti ten kur daugiau veiksmo,dar prieš tai tiesiog į rankas kišo įvairius kvietimus i pubus,arba tiesiog sedėjom kudirkos aikštėj,priėjo toks senukas,sakė kad negali praeiti nepagrojęs mums,tai išsitraukė armonikėlę,biški dar pašoko,tada priėjo tokie vaikinukai,drąsūs,matai vilniečiai,pakalbino,pašnekėjom,prisistatė kad turi švieslenčių verslą jau tris metus,pasijuokėm,apsikeitėm numeriukais,nes kvietė į vakarėlį,tik va gaila,kad per toli tas jų vakarėlis buvo.. labia neliūdėjom,kibom toliau į veiksmą,nuėjom į tokį stilingą kabaką,su dar stilingesniu pavadinimu "Jack Daniels",pasivaišinom,tada jau paskutiį slenkstį mynėm į "Soul box'ą",pasišokom,pasivaišinom ir lėkėm namučiu,dar prieš tai į macą,juokingiausia,kad ten visa klientūra lingavo į šonus.
Ir ką,parjudom namo,susiradom per facebooką gerą puslapį nuo taško A į B,ir mes jau kely!

reziumė toks,kad vilnius žiauriai atsigavęs,ir vis noris dar ir dar,ti galbūt neperdažnai..

Nedažnai klausau radijo,ir nedažnai klausau popso,tačiau kaip sakau,vasara yra toks laikas,kai palieki savo įprastą muziką,ir tada popas būna fainas.


o va čia tai daina.su tarptautine žodžių reikšme




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą