2012 m. rugpjūčio 11 d., šeštadienis

aš rašau naktimis,nes naktimis geriau rašosi

Kartą močiutė manęs paklausė ar nesergu priklausomybe nuo facebook'o,mat ji girdėjo per televizorių,kad baisūs dalykai vyksta,kad žmonės tampa priklausomi nuo jo,aš tik papurčiau galvą.Argi?galbūt reikėjo palinksėti,jug tai aš bent kartą per valandą pratikrinu kas naujo,čia tas pat kaip atsidarai šaldytuvą,nors žinai kad nieko naujo nerasi.Dar mačiau straipsnį JI žurnale apie facebook'ą,skaičiau tik įžangą,visai gerai nuteikė..nėra jau toks brudas.tačiau gal visgi reikėjo palinksėti galva?

Dar po festo ant blauzdos turėjau nusigrimavusi tatuiruotę plunksną,močiutė taip greitai sureagavo pamačiusi,paklausė ką čia turiu,pasakiau kad tatuiruotę išplėtė akis ir nusijuokė,po to supratusi sako niekada nesidaryti geriau jų,nes per televizorių pasakojo kaip tai blogai veikia odai,ir sukelia vėžį.Hmm,manau kas lemta tas jau,ir šeip,argi tai gali būti tiesa? Visgi tikrai norėsiu turėti tatuiruotę,vėlgi klausimas kyla,gi kažkada pasensi,ar atsibos.. bet ei,gi gyvenam tik kartą,niekada nežinosi ar tikrai tu pasensi,ar išvis spėsi tu ją pasidaryti.

Vienas susijęs pasipriešinimas su facebook'u įvyko šiandien,tai kad parašiau laišką,esu rašiusi prieš tai,bet gal ten tiesiog buvo atvirutės,dar kažkada rašiau laišką sau,o dabar rimčiau.gal net prireiks adresą užrašyti?!

Dar viena susijusi pastraipa su facebook'u.Koks žvaigždėtas dangus!tik atsivertusi šį vakarą facebook'ą pamatau ant kelių draugų sienų.Norėjau parašyti čia bloge kažką kritiško,kad maždaug gi visi turim langus.. tačiau pagalvojau,gi man netrugdo.Aš tiesiog slenku,slenku ir praslenku pelyte tai,kas manęs nesudomino,nei Meilutytė,nei žvaigždėtas dangus.Einu tolyn,be jokių blogų emocijų.Ir jūs turėtumėt to išmokti,tikrai geras jausmas,žinoma niekada nežinosi prie kokios blogos nuotaikos visas pelų maišas gali pratrūkti,tačiau kol esam jauni,ir neturim trisdešimt,ir dar kelių vaikų su darbu,galim visa tai numesti šalin.ahh,koks žavus moteriškumas.


Dar vis pagalvoju ką aš išvis veikiu tame bloge?! Juk nesu viena iš tų kur facebook'e kelia nuotraukas su plastmasinėm šypsenom,giliom iškirptėm,ir žvilgsniu į viršų,taip pat ne viena iš tų kur informuoja visus kur išeina.. nors gal blogas ir yra tam,kad rašytum tą,ko nerašytum facebook'e?argi ne?

šiandien buvo gražus vakaras,leidosi saulė,taip gražiai apšviesdama dar žalius medžių lapus,tuo metu bėgau krosą link karjerų,kur ir paprastai išvysi labai gražų vakarą.taip ir norisi pasakyti,-sustok akimirka žavinga.

p.s šianakt sapnas buvo toks po kurio visą rytą šypsojausi

5 komentarai:

  1. man atrodo, tavo mociute ziuri per daug televizoriaus! :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. žinai,lietuvos pagyvenę žmonės daugiau jokios pramogos ir nemato.Tai čia ne vokiečiai kokie,kur keliauja su baltomis kelnėmis,ir žaidžia golfą:D

    AtsakytiPanaikinti
  3. labai fainą sapną!pasaruoju metu tokius pradėjau sapnuoti su nuotykiais,ir spalvotus dar.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Uuu aš irgi pastarosiomis naktimis tokius sapnus sapnavau, kad baisu :O

    AtsakytiPanaikinti