2012 m. rugpjūčio 7 d., antradienis

maybe

Gera prisiminti gerai praleistą laiką.. labai tikiuosi dar kitais ir dar ir dar kitais metais sudalyvauti roko naktyse galapaguose,ir prisirinkti dar labai labai gerų emocijų.Ištiesų,neturėjome tiek to laisvo laiko,kada galėjai lakstyti po pievas,ir ieškoti naujų draugų ir nuotykių,ir man tai patiko,kaip minejom darbavomės,turėjom savo grimo kambarį,vis pasikeisdavom kas valandą,kada spėjai išgerti,bet išsiblaivymui laiko nelabai ką likdavoir ką? sulaukėm daug eilių,ir susipažinom su įvairaus plauko žmonėmis.Bliamba,kokių jų tik pasaulyje nėra,prisiklausėm kurjioziškų situacijų,ir šeip neeilinio kirpimo žmonių.. ir labai faina buvo po to vakare jau kur išlėkus susimojuoti su visais,ir dar šypseną kokią numesti!
Dar buvo labai smagi situacija,kai vienas vyras vaikščiojo su fc Gargždų banga marškinėliais,pasikvietėm čia jį į kompaniją ir jis sako,kad jis visai ne iš gargždų,o jam marškinėlius padovanojo bangos savininkas,kada su Ieva Norkute turėjo koncertą gargžduos.Sakė jis grojo su smuiku,ir tada prisiminiau,kad aš tame koncerte buvau,ir dar gi ranką jam spaudžiau.Žodžiu,labai fainai pasikalbėjom,jis man papasakojo koks jis sužavėtas tuo mūsų miesteliu buvo,ir kad kai jiedu su Ieva bus Karklėj,sakė būtinai jiedu užsidės tuos marškinėlius,ir dar pamojuos! na ką,malonu tikrai sutikti tokių žmonių nuo dūšios.

Chase&Status buvo nerealūs.


vienas iš festo privalumų,kad visur visi galai buvo prigrūsti įvairiausių nemokamų pramogų


P.p.s  vis galvoju kad turbūt susirasiu arba mane suras koks dvidešimčia metų vyresnis vyras,ir gyvensiu laiminga.Arba ne.nes kitaip tada nesiriša galai :D

7 komentarai: