2012 m. rugsėjo 24 d., pirmadienis

das íst gud



Antroji diena,rytas,kelimasis i mokykla.O Dieve kaip anksti,guodzia tik ta mintis kad dabar lietuvoi visi jau sedi mokykloi,arba jau pakeliui i ja :D,issiridenu is lovos paskutine sekunde,siek tiek veluoju,begu pusryciauti,isbegam be 10 minuciu,ir galiu dziaugtis, kad viena is nedaugelio gyvenu mieste,ir nereikia atsideti laiko, kad nuvaziuot su traukiniu,autobusu ir taip toliau.. Izengem i mokykla,Bile iskarto ispejo apie nuobodu ir pilka pastata.Na,realiai man patiko,tai menu mokykla,tad tos pilkos nedazytos sienos,didziuliai raudoni langai,marmurines grindys ir paveikslai paliko ispudi.
Mus pasitiko keli mokiniai grojantys saksafonu,merginu toks siuolaikiskas choras,kuris dainavo 'I WILL SIRVIVE',ir tas vienas dalykas,del kurio pasijauciau,atvaziavus lyg is siknos.. jie mums padovanojo ju miesto maiseli,tusinukai ir taip toliau ir vokelis,atsidarom,ir ten 45 eurai kiekvienam.. dienpinigiai :)).
OK.Pirma pamoka,fizika.Sugalvojau nueiti tik viena lietuve,visu zvilgniai i mane,na,pasijauciau kaip bezdzione :D.Toliau pamoka sau eina,zinoma fone pauksciu klaba,sedziu facebooke,ir taip mokytoja nei is sio,nei is to sako,tai gal gali papasakoti siek tiek apie save? Visu akys i mane:Labas,as Rimante,lietuve.. ! nuostabi kalba,ir mano veido israiska priverte visu nusijuokti,turbut suprato, kad nieko malonaus kalbeti kai visi spokso,ir tiesiog neturi ka pasakyti.Ir dabar sedziu pamokoje-politika,gal tiksliau guliu issidrebus ant suolo,klausausi pasikartosiu,pauksciu kalbos,vos neuzmiegu,ir sauna i galva mintis kad galiu isstraukti savo superturtingu vokieciu,superturtinga dovana su auksiniu virseliu kuria mums padovanojo zinoma,ir parasyti i 'bloga'.Pamoka tesiasi,labai fainas,jaunas mokytojas,visi valgo,geria kazka,uzsirasineja.Patiko tai, kad kai mokytojas yra jaunatviskas,ir duoda siek tiek erdves ir laisves,mokiniai vistiek vis dar jaucia kazkokia tai pagarba mokytojui,ir neuzsilipa ant galvos.Dabar atsisuku pasiimti vaistu,pakeliu akis,ir pastebiu,kad daug akiu ziuri i mane,prieky manes sedintis vaikinas atsisuko,paziurejo,atsisuko i savo drauga,ir kazka pasnabzdejo,neee,tikrai nieko asmeniskai apie mane,jo,galvoja atvaziavo 'RUSE', kuri nieko nesupranta :D Pasibaigus antrai pamokai,sugalvojau, kad gal jau uzteks siandienai,tad susiradau draugus,ir nuejom i toki pastata,toki chill spota,ten padetos sofikes,bariukas,mikrobange,gali pasisildyti maista.Dar vienas idomus dalykas,kad visi ten maista nesasi patys,i priespieciu dezutes,kurios atrodo taip uzsienietiskai.yay.ir as tokia gavau!!Tada sugalvojom eiti i miesta,atsisedom i kavine,susitikom su meru,vel sedom i kavine,reziume kolkas isbandziau bananu,kolos,ir vysniu alu.. dar noriu greipfruitu ir obuoliu,ir tada galesiu sakyti kad buvau vokietijoje :D Toliau diena leidau pas Ameli ir Ieva,nes Bile isejo i beisbolo treniruote.Siek tiek apsiblaususiom akim pasijuokem is nieko,apsikeiciau ispudziais su savo draugais per facebooka,o vakara kelios persikelem pas mus (´turime pastebeti, kad jau vartoju zodi 'pas mus'), ir atrodo, kad visos nesamones,ir visi prikolai yra tarptautiskai tie patys..

P.S vis labiau pastebiu, kaip atgaminu senai pamirstus zodzius,ir nebijau nusisneketi gramatiskai,nes manau svarbiausia tiesiog sneketi,ir viskas ateis savaime!

ir as noriu noriu noriu sestadieni pakliuti i october festaaa!!
 

5 komentarai:

  1. O gal mainų programoje dalyvauji ? :)) Praietais metais ir aš save išsitrėmus buvau, tik į Maskvą. tai kalbos barjerą perlipau po 3 dienų. Na tikrai žinai , kad nusišneki, bet tau pasidaro vienodai nes suvoki, kad tave vis vien supras :D P.S. OMg pasisekė tau gi tiksliai šiom dienom Octoberfestas vyksta, draugo sesė yra buvus tai sake kad, "tiek alaus per visą savo gyvenimą nebuvau mačius".

    AtsakytiPanaikinti
  2. gūt,gūt...tik nepamiršk rašyt,smagu skaityt ;]


    p.s. Maskva :OOOOO

    AtsakytiPanaikinti
  3. jaja,mainu programa,kuria mokykla vygdo jau 20 metus berods.. laaaabai smagu.. :)
    jeeee,kaip faina kad kazkas skaito!! :)))

    p.s-as bijociau i maskva :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. o as labai skeptiškai buvau nusiteikus, tipo negrazu ten fee ir taip toliau, pasene viskas ir panasiai... Bet tas didmiestis mane uzburee, tas nesveikai greitas gyvenimo ritmas, na man tai be gaaaalo patiko ! Btw raudonoji aikste TOKIAAA GRAZIII :DDD Ech db kai prisimenu... noriu atgal...

      Panaikinti
    2. Žiauriai nerealu Maskvoje yra.Pritariu tavo žodžiams

      Panaikinti